dimarts, 22 de febrer del 2011

TAST DE VINS A NORWICH?

PER FI BEVEM VI!

Dins del "Social program" que ens han preparat des de l'escola de NILE (Norwich Institute for Language Education), el dijous al vespre hem anat a fer un tast de vins.



La cosa va un xic diferent dels tasta vins que he fet al Devissy o de cursos que es fan per Cassà o Girona. No es tracta tant de veure el to del vi, la llàgrima, flairar, trobar aromes de flor, vainilla, fruites, etc, tastar amb la llengua, trobar el gust als llavis, després al paladar, després en boca, buscar el toc de la barrica i tot això. Es tracta que, presumiblement no en saben més, i per a cada vi, ens han dit el nom, el raïm, i cap a dins.



 Com que cada vi l'han acompanyat d'un menjar prou abundós i boníssim, es pot drenar la copa (com diuen els anglesos "to drain the cup") i deixar-la com una patena. Quants vins? 5 o 6, ja no m'enrecordo, vins italians força lights, amb força aroma i poc cos: un cava, 2 blancs, un rosat i 2 negres em sembla recordar.


Això sí, només hi ha noietes al tast de vins; on són els homes? A part dels 3 catalans del curs, el que presenta els vins, el que els serveix i el relacions públiques, no hi ha cap més persona masculina.
Bé, ha estat una bona vetllada i un bon sopar ben regat amb bons vins (fluixets!)


2 comentaris:

  1. Let's see if I can manage this!!!!

    Carmela

    ResponElimina
  2. I'm not Kike, I'm Carmela.
    Jaguar you? I'm Zorry,

    Hello nena,
    Finally I’ve got you.
    How are you doing my friend???
    It seems that you’re taking profit of the stage.

    Cuida’t nena

    Petonicos blancs (al.lusió setmana blanca)

    Carmlalaquesestafentmalambelcomentaridelblogdelscollons

    ResponElimina