dimarts, 15 de febrer del 2011

13 de febrer, Norwich





Avui ens han organitzat una visita guiada pel centre de Norwich.  Primer ens han portat a dinar en un pub típic amb menjar típic: Red Lion, el pub, no el menjar (no recordo com es diu el que hem menjat, però bàsicament carn de porc i vedella amb salsa i verdures i patates, tot regat amb sidra o cervesa).


Dinant al Red Lion,a la 1!!!


A les 2 hem començat la visita guiada amb un senyor "estupendo" que ens ha guiat durant una hora per la catedral, esglésies, edificis antics, estàtues, raconets,.. i ens ha fet un piló d'explicacions decorades amb un particular sentit de l'humor. Ha estat interessant. Quan el guia ha marxat, en Marek ens ha acompanyat al castell i hem fet una visita lliure d'una hora (perquè a 2/4 de 5 ja tanquen!).
Tot plegat ha estat molt interessant, ja que Norwich és una ciutat que combina a la perfecció antigüitat i modernitat i té un parell d'edificis ultramoderns integrats a la part antiga de la ciutat i tots els carrers i cases tenen una gran dosi d'encant!


Avui ha estat el dia més fred des que hem arribat, plovinejava aigua neu i feia un vent que tallava, s'ha agraït que la visita fos curta.
galeries cobertes

carrer de Norwich

vista del castell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada