dimarts, 10 d’agost del 2010

Una persona, un lloc, un llibre, una pel·lícula.

Una persona: la Gemma, 12 anys de revolució a casa, ulls negres, rialla fresca, veu cristal.lina, forta personalitat, alegria, geni i encant desbordant pels 4 costats.









Un lloc: el pati de cals meus pares a Cassà de la Selva, lloc fresc a ple estiu, espai de trobades familiars, de xefles amb amics, botifarres, calçots, gallines, abricocs,...


Un llibre: El violinista de Sarajevo, de Steven Galloway: relat realista, terrorífic i sensible sobre un violinista que decideix tocar 22 dies seguits el seu violí en record de 22 persones que varen morir assassinades a sarajevo mentre feien cua per al pa. Un cop vàrem sortir al carrer per dir NO a la guerra de Bòsnia, un més dels horrors del nostre món "civilitzat". NO A LA GUERRA! ara i sempre.


Una pel·lícula: El diario de Noah, (Nick Cassavettes, USA, 2004) un cant a l'amor en totes les edats, amor passió, amor tendresa, amor companyia, amor , amor, amor! Es fa estrany que la primera pel·lícula que em ve al cap sigui una pel·lícula americana, però és molt recomanable, tot i no ser una obra mestra, està interpretada amb delicadesa i té un bon ritme, a mi em va fer plorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada