dimarts, 24 d’agost del 2010

Raims, vi i Rachi, tres noms un sol esperit!

Dissabte, 21 d'agost.

Asseguda a la pergola guarnida de raims de la vinya de la Maria, a la muntanya de Jupiter, contemplant munanyes, vinyes, oliveres i mar, em sento plenament filla de la Mediterrania!



Raims, Vi i Rachi, 3 gustos, 3 experiencies, 3 maneres de viure el raim. Puc entendre els antics grecs ajaguts als seus triclinis a l'ombra d'un porxo i respirant l'aire de mar, escapant-se d la xafogor de les ciutats, farts de raims,  embriagats dels olors del llesami i dels sabors de l'esperit destil.lat del raim! Tota l'anima mediterrania en un gra de raim!




En aquest paratge privilegiat, l'ultim dia de la nostra estada a la illa, hem assaborit Creta en tota la seva dimensio: paisatge de mar i de muntanya, vegetacio de vinyes i oliveres, cabres, gallines i rapinyaires arreu, els sabors de formatge, tomate, cogombre, les olors d'herbes, alcohol, flors... i un aire permanentment calent i humit.

Aixi hem viscut Creta! I tot gracies a l'hospitalitat de la Maria, una professora d'institut com jo i mediterrania com jo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada